Aanbod

Mylogenics

Mylogenics

  Mylogenics, wat is het?   Mylogenics is een nieuwe behandelmethode binnen Daya Massage. De methode verschilt van traditionele behandelmethoden omdat de nadruk ligt op de drukpunten en actieve spiermassa van het lichaam. Mylogenics stimuleert het lymfesysteem en zorgt voor een betere communicatie van de hersensignalen naar de spieren.  Hoe beter de signalen, hoe beter […]

Sauna

Sauna

Een infraroodsauna is een warmtecabine, waar men op een eenvoudiger en minder tijdrovende manier dan bij een gewone sauna, kan profiteren van het sauna-gevoel.

Tapen

Tapen

Het Medical Taping Concept is een van oorsprong Aziatische tapemethode, die niet alleen een stabiliserende werking heeft op gewrichten.

Hotstone massage (nieuwe stijl)

Hotstone massage (nieuwe stijl)

De hotstone massage is een ontspannende massage waarbij het lichaam met tot ongeveer 45 graden verwarmde stenen gemasseerd wordt. Ook worden hierbij extra technieken toegepast om de behandeling compleet te maken.

Sportmassage (nieuwe stijl)

Sportmassage (nieuwe stijl)

Sportmassage is voor alle sporters en niet-sporters. Deze vorm van massage is bedoelt om blessures te voorkomen en deze sneller te laten herstellen.

Klassieke massage (nieuwe stijl)

Klassieke massage (nieuwe stijl)

In Nederland wordt deze vorm van massage het meest toegepast. Er wordt gebruik gemaakt van knedingen, strijkingen, kloppingen, vibraties en frictioneren.