Referenties

Man, Jens. 29/6/2017

Door het veelvuldig sporten zijn er in mijn nek verkeerde spierspanningen ontstaan. door deze spierspanningen nam de mobiliteit van mijn nek steeds meer af en had ik er zelfs tijdens het slapen last van. Na twee maanden gezocht te hebben naar een oplossing voor deze klachten kwam ik via een vriend van sporten bij Daya uit of zoals hij haar noemt “wonderverrichter”. Nu na mijn eerste behandeling gehad te hebben begin ik zijn woordkeuze te begrijpen. Mijn innerlijke uil is weer ontwaakt. De nekklachten zijn weg en zelfs andere klachten waar ik door gewenning niet van wist zijn aan bod gekomen. Vooral tijdens sporten merk ik dat ik hierdoor meer bewegingsvrijheid en zelfs meer kracht gekregen heb.

Daya bedankt,

Mvg,

Jens
______________________________________________________________________________________________________________________
Vrouw, Anoniem. 21/5/2017

Hi Gabriella, nog even een persoonlijke noot om je te bedanken! Wat een fijne sessie en je was spot on! Je hebt mij weer in de ontspanmodus gebracht en ik ben met jouw woorden aan de slag gegaan. Milt en lever zitten me al een stuk minder in de weg. 🙂

Gabriella masseert de stress uit je lichaam. Laat je weer ontspannen. Zorgt voor meer balans. Zij laat jou zien en ervaren dat een gezond lichaam niet kan zonder een gezonde geest. Een aanrader dus voor iedereen!
______________________________________________________________________________________________________________________
Man, Matthijs, (24). Beroepsmilitair bij de luchtmobiele brigade. 20/4/2017

Dit is een baan waar veel van mij gevraagd wordt, zowel fysiek als mentaal. Om fit en inzetbaar te blijven sport ik meerdere uren per week. Van hardlopen tot marsen met zware bepakking. Hier komen dan ook de nodige blessures bij kijken en is het van belang voor mijn werk dat ik fit en blessure vrij blijf. Daya Massage helpt mij om sneller van mijn blessures te herstellen en zelfs te voorkomen.  Naast de goede behandeling krijg ik ook de juiste kennis en tips toegereikt waardoor ik mijn doelen kan blijven halen.

Daya Massage: Matthijs had onlangs last van enkel/voet problemen. Door verschillende technieken toe te passen (Mylogenics release) op kuit, enkel en voetzool was hij binnen 2 weken van zijn problemen af en kon hij weer fit aan de start staan bij zijn hardloopwedstrijden.

foto