Vernieuwde alomvattende behandelmethode!

Vanaf 1 januari 2016 slaat Daya Massage een nieuwe weg in. De geijkte ‘klassieke en sportmassage’ zullen worden uitgebreid  door een alomvattende behandeling waarbij alle aspecten die op dat moment nodig zijn om de klacht te verhelpen aan bod zullen komen.  Ter verduidelijking:

–       De klachtgerichte behandeling

–       De ontspanningsgerichte behandeling

Een lichaam moet je onderhouden om gezond te zijn en in balans te blijven.  Het lichaam zie ik dan ook als een geheel. Een mens is meer dan alleen een lichaam, hij/zij bestaat ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel. Ervaar je spanningen, angsten en andere blokkades dan zal dit zich weergeven in o.a. het lichaam. Erachter komen waarom deze lichamelijke klachten ontstaan is voor mij dan ook een uitgangspunt. Door te voelen en te luisteren naar je lichaam krijg je inzichten in jezelf en zal je ervaren dat je de klachten makkelijker kan herkennen en vervolgens ook op kan lossen.

De klachtgerichte behandeling is voor iedereen anders. Het doel voor mij is dan ook: het verbeteren van de functie. Dit doe ik door verschillende technieken te combineren. Deze technieken zijn o.a. massagetechnieken (holistische, sport, bindweefsel), orgaantechnieken of mylogenics.

Het belangrijkste voor mij is dat de cliënt verschil merkt aan het einde van elke behandeling.  Voorkomen is beter dan genezen dus je hoeft niet altijd klachten te hebben om bij mij langs te komen. Daarvoor is er ook de ontspanningsgerichte behandeling. Deze behandeling is iets algemener dan de klachtgerichte behandeling en richt zich met name op het onderhoud. Ook bij deze behandeling zullen verschillende technieken aan bod komen. Uit ervaring kan ik zeggen dat mensen die zonder klachten binnen komen altijd weg gaan met nieuwe inzichten en energie die zij vooralsnog niet dachten te missen. Vaak is het zo dat men met een klachtgerichte behandeling zal starten en overgaat in de ontspanningsgerichte behandeling.

Deze holistische manier van behandelen pas ik al geregeld toe bij mijn cliënten, met zeer positieve resultaten waardoor ik heb doen besluiten om deze visie in zijn geheel toe te passen in mijn praktijk.  Geregeld heb ik mijn cliënten horen zeggen dat ik veel meer ben dan alleen een sportmasseuse, iets wat ik zelf ook zo ervaar. De hoogste tijd om dit dus door te voeren in al mijn behandelingen.

Dus ben je op zoek naar een sportmassage of ontspanningsmassage met net dat beetje extra dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Trackback van jouw site.