Aanbod

Massagetherapie bedrijven

Massagetherapie bedrijven

To the point behandelen in de vorm een snelle behandeling van 15 tot 20 min. Wij staan ervoor dat er bij elke sessie verschil moet zijn aan het eind van de behandeling.

Mylogenics

Mylogenics

  Mylogenics, wat is het?   Mylogenics is een nieuwe behandelmethode binnen Daya Massagetherapie. De methode verschilt van traditionele behandelmethoden omdat de nadruk ligt op de drukpunten en actieve spiermassa van het lichaam. Mylogenics stimuleert het lymfesysteem en zorgt voor een betere communicatie van de hersensignalen naar de spieren.  Hoe beter de signalen, hoe beter […]

Tapen

Tapen

Het Medical Taping Concept is een van oorsprong Aziatische tapemethode, die niet alleen een stabiliserende werking heeft op gewrichten.

Producten

Producten

Zechsal / Vitakruid / Foamrollers, triggerpointballen en peanutballen

Ontspanningsmassage (therapie)

Ontspanningsmassage (therapie)

De ontspanningsmassage is bedoelt om heerlijk tot rust te komen. Bij deze vorm van massagetherapie wordt er minder gericht op het oplossen van de klacht maar meer op het onderhoud.

Massagetherapie

Massagetherapie

Tijdens deze behandeling krijg je inzicht in waarom bepaalde klachten ontstaan. Wij gaan met deze behandeling altijd op de zoek naar de oorzaak van een klacht in plaats van alleen het gevolg (de pijnklacht) aan te pakken.