CORONAVIRUS UPDATE

We mogen weer! Vanaf 3 maart  ontvangen wij jullie weer graag in de praktijk.  Wij hebben natuurlijk nog steeds de nodige voorzorgsmaatregelen in acht genomen. Mondkapjes zijn beschikbaar en alles wordt na elke behandeling grondig gedesinfecteerd.

Voor nieuwe cliënten is een afspraak maken weer mogelijk via de mail, WhatsApp of door te bellen. Vergeet met mailen via de website niet je emailadres of telefoonnummer mee te sturen. (Dit gaat namelijk niet automatisch met mailen via de site.)
We zien jullie graag snel weer in de praktijk.

Liefs,
Gabriella

Als ervaren sporter ben ik mij er zeer van bewust dat je goed voor je lichaam moet zorgen. Hierbij kan een massagetherapie behandeling een aanvulling zijn. Mijn naam is Gabriella van der Willige en sinds 1 januari 2010 heb ik mijn eigen praktijk geopend. Mijn interesse voor massagetherapie is begonnen toen ik jong was, aangezien ik zelf ook een aantal blessures heb gehad en weet hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen. Naast massagetherapie zijn er nog talloze vormen om je lichaam in topconditie te houden. Mijn prioriteit ligt dan ook vooral bij het voorkomen van blessures en de oorzaak te achterhalen van klachten.

Lees hier hoe de eerste afspraak in zijn werking gaat..

Bekijk hier mijn referenties

THERAPEUTEN DAYA MASSAGETHERAPIE

Gabriella van der Willige
Heeft Daya Massagetherapie in 2010 opgericht. Heeft verschillende opleidingen gevolgd en gebruikt de combinatie van al deze opleidingen in de behandelingen. Is werkzaam op de locatie in Leiderdorp en de locatie in Amsterdam.