Over Ons

Als ervaren sporter ben ik mij er zeer van bewust dat je goed voor je lichaam moet zorgen. Hierbij kan een massagetherapie behandeling een aanvulling zijn. Mijn naam is Gabriella van der Willige en sinds 1 januari 2010 heb ik mijn eigen praktijk geopend. Mijn interesse voor massagetherapie is begonnen toen ik jong was, aangezien ik zelf ook een aantal blessures heb gehad en weet hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen. Naast massagetherapie zijn er nog talloze vormen om je lichaam in topconditie te houden. Mijn prioriteit ligt dan ook vooral bij het voorkomen van blessures en de oorzaak te achterhalen van klachten.

Lees hier hoe de eerste afspraak in zijn werking gaat..

Bekijk hier mijn referenties

 

THERAPEUTEN DAYA MASSAGETHERAPIE

Rosanne Vrijburg
Is sinds 2018 werkzaam bij ons en inmiddels is zij actief bij onze praktijk in Noordwijk en op locatie bij bedrijven. Ze is in 2013 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar aan de hogeschool in Utrecht.

Gabriella van der Willige
Heeft Daya Massagetherapie in 2010 opgericht. Heeft verschillende opleidingen gevolgd en gebruikt de combinatie van al deze opleidingen in de behandelingen. Is werkzaam op de locatie in Noordwijk en de locatie in Amsterdam.