Daya Massagetherapie

"Ik weet hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen"

Als ervaren sporter ben ik mij er zeer van bewust dat je goed voor je lichaam moet zorgen. Hierbij kan een massagetherapie behandeling een aanvulling zijn. Mijn naam is Gabriella van der Willige en sinds 1 januari 2010 heb ik mijn eigen praktijk geopend. Mijn interesse voor massagetherapie is begonnen toen ik jong was, aangezien ik zelf ook een aantal blessures heb gehad en weet hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen. Naast massagetherapie zijn er nog talloze vormen om je lichaam in topconditie te houden. Mijn prioriteit ligt dan ook vooral bij het voorkomen van blessures en de oorzaak te achterhalen van klachten.

image
Gabriella

Onze behandelingen

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de behandelingen, dan kunt u gerust contact met mij opnemen.

Psoas

De psoas release behandeling is ontstaan vanuit de vele aanvragen die wij krijgen voor het losmaken van deze spier. Er zijn veel therapeuten die deze spier niet behandelen merken wij in de praktijk.

Mylogenics

Mylogenics is een nieuwe behandelmethode binnen Daya Massagetherapie. De methode verschilt van traditionele behandelmethoden omdat de nadruk ligt op de drukpunten en actieve spiermassa van het lichaam.

Tapen

Het Medical Taping Concept is een van oorsprong Aziatische tapemethode, die niet alleen een stabiliserende werking heeft op gewrichten, maar tevens de spierfunctie, de bloed- en lymfecirculatie stimuleert en ondersteunt.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is bedoelt als APK’tje. Bij deze vorm van massagetherapie wordt er minder gericht op het oplossen van de klacht maar meer op het onderhoud. Dit is in de praktijk vaak de vervolgbehandeling op de doelgerichte massagetherapie.

Massagetherapie

Massagetherapie vanuit holistisch perspectief. Lichaam en geest zien wij als een geheel.
De oorzaak van een klacht hoeft niet altijd lichamelijk te zijn. Tijdens deze behandeling krijg je inzicht in waarom bepaalde klachten ontstaan. 

Team

Gabriella van der Willige & Paula Anthonijsz van Switch Voedingstherapie, een van onze partners

Vacature

massagetherapeut / massagetherapeute

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe massagetherapeut / massagetherapeute. Feeling met masseren is een vereiste. Bindweefselmassage, massagetherapie, holistische massages zijn de richtlijnen. Binnen Daya Massagetherapie word je nog verder opgeleid.

Onze partners

Goede samenwerkingspartners zijn cruciaal bij het uitvoeren van de juiste behandelingen. Wij willen namelijk altijd een kwalitatief behandelplan samenstellen. Daarom werken wij samen met diversen praktijken en hun specialisaties.

Switch Voedingstherapie

Wij werken veel samen met Switch Voedingstherapie. Ook de psoas release workshop is in samenwerking met Switch Voedingstherapie. 

– Voedingsadvies op maat

– EMB-test

– Darmonderzoek

– Oorzaak aanpakken van vage klachten