pexels-koolshooters-6628697

Prijs

Mylogenics

Mylogenics is een van de behandelmethodes binnen Daya Massagetherapie. De methode verschilt van traditionele behandelmethoden omdat de nadruk ligt op de drukpunten en actieve spiermassa van het lichaam. Mylogenics stimuleert het lymfesysteem en zorgt voor een betere communicatie van de hersensignalen naar de spieren. Hoe beter de signalen, hoe beter de spierfunctie. 

Mylogenics kan op verschillende manier worden ingezet:

De behandeling

Blessures

Allereerst richt mylogenics zich niet alleen op de plek waar het pijn doet maar wel naar de onderliggende oorzaak van de pijn.  Mylogenics is gericht op de oorzaak en niet op de symptomen van een klacht.

Voorbeeld: Iemand met rugklachten zal vaak aan zijn/haar rug geholpen worden maar niet vaak kijkt iemand naar het heup en bilgebied waar de klachten in 90% van de gevallen vandaan komen. Kijk je alleen naar de rug dan staat iemand na een week weer op de stoep met dezelfde klachten.

Het is dus van belang om de onderliggende klachten te verhelpen.

Preventief

Voorkomen is beter dan genezen. Het onderhouden van je lichaam is van belang om je spieren optimaal te kunnen belasten. D.m.v. Mylogenics technieken worden spierverklevingen opgeheven waar de spier weer goed kan functioneren. Ook blijft de aansturing vanuit de hersenen goed voor de conditie van je spieren. Waardoor ook weer het risico op een blessure kleiner wordt.

Psoas Release Cursus

De cursus bestaat uit 4 sessies van 2 uur per keer.
4 dagen

Psoas Workshop

De workshop is eenmalig 2 uur durende sessie. Maximaal 5 deelnemers tegelijk.
Laatste plekken