Daya Massagetherapie

Workshops

De workshop is vooral geschikt voor mensen die weinig achtergrondkennis hebben over de psoas en voedingstherapie maar er wel mee aan de slag willen. Tijdens de workshop leer je de basis over de psoas en krijg je technieken mee om thuis mee aan de slag te gaan voor het zelf losmaken van je psoas. 

De workshop wordt gegeven in samenwerking met Switch Voedingstherapie. Er wordt ook kennis gedeeld over de invloed van je darmen op de psoas.


Bekijk foto’s

IMG_2057
IMG_2073

Data’s

Daya Massagetherapie

Cursus

De 2 uur durende sessies zullen vooral enorm veel praktijkgericht zijn. Ik ben iemand die meer van kort en bondig leren (en ook behandelen) houdt.Na deze cursus kan je de psoas nagenoeg feilloos vinden bij je cliënten en direct de spanning verminderen. Ook ga ik bij de cursus in op het middenrif en alle organen die hierbij horen, waarbij je bij cliënten heel veel resultaat zal boeken op het stuk ademhaling wat vaak direct tijdens de behandeling al zal verbeteren.Hierna kan je dus echt zelfstandig aan de slag met het behandelen van de psoas op professioneel niveau.

Bekijk foto’s

IMG_2303
IMG_2326

Data’s